lauantaina, lokakuuta 21, 2006

Posterilauantain propagandaa

Imetysviikolle sopii tämä kuva, vaikka totta puhuen se ei ole juliste vaan postikortti. Äidin takaa kajastava aurinko lainaa reippaasti madonna-aihelmista. Jos joku nyt haluaa tämän postikortin oikeassa postissa, niin minulta voi pyytää.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saakohan kerrankaan imettäneen äidin koskaan kokonaan vieroitetuksi? Poikani (rintaruokitut!) ovat nyt 23- ja 25-vuotiaat, mutta joka kerta kun näitä juttuja lukee, melkein alkaa rintoja pakottaa ja tekee mieli tulla mukaan! Oamt kokemukset olivat vain myönteisiä, sairaalasta lähtien, vaikkei ekalla kerralla maitoa tahtonut tarpeeksi ollakaan. Kirjaa "The womanly art of breast feeding" luin enemmän kuin Raamattua koskaan olen lukenut, uudestaan ja uudestaan, että usko säilyi. Eka pojan ollessa n.4 kk ja liian pieni edes riisivellille, olin viikon vain levossa - nukuin ja imetin, mieheni teki muksematta kaikki kotityöt! Silloin täällä sai n. 5 kk iässä alkaa antaa vauvavellejä.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen - tuli juuri TV:stä brittiohjelma, jossa "Little angels" teki kovasti töitä rintaruokinnan eteen m.m. julkisella imetyksellä ja kuvakalenterilla. Ohjelmassa oli mukana esim. äiti, joka imetti vauvaa ja taaperoa yhtä aikaa ja isäkin pääsi osille...

सारी kirjoitti...

Nestle on kyllä ykköspaikalla meikäläisenkin boikottilistalla, eikä ainoastaan anti-rintaruokinta kampanjoidensa ansiosta!
Hieno, tyylipuhdas "juliste"!