keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Äidit ja pojat

Äidit ne yleensä poispilaavat poikansa, mietin silittäessäni pieniä kauluspaitoja sen kolmen vartin hyppytunnin aikana joka syntyy kun toimeksiantaja soittaa ja ilmoittaa joutuvansa siirtämään sovittua tapaamista työmaalla. Minkähän ikäisenä ne pitäisi laittaa silittämään itse, mietin, ei ihan vielä kaksivuotiaana.

Huhtipoika on hurmaava valkoisissa boksereissa ja hihattomassa aluspaidassa. Syntyvät maailmaan, alkavat vaatia, kävelevät sisään sydämeen pyyhkimättä jalkojaan ovenpielessä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas osuvaa! Oma kaksivuotiaani tuntuu olevan jo ihan "mammone" tai ehkä itse olen "figliolone", kuten mieheni kommentoi. Silitysjuttua olen minäkin miettinyt, vaikka yritänkin välttää silitystä viimeiseen asti itsekin. Kauluspaitoja 2-vuotiaallani on toistaiseksi vain yksi, muut vaatteet saa mennä silittämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Joka kerta silittäessäni suurta paitapuserokasaa mietin ihan samaa. Viime viikolla pian 7-vuotias päätti itsekseen "hieman harjoitella" silittämistä äidin rynnätessä vastaamaan puhelimeen. Tuloksena oli kamala huuto, palanut käsi ja reissu apteekkiin rasvaostoksille.

Anonyymi kirjoitti...

Mammanpojilla on kyllä aika lyhyt tulevaisuus,ainakin suomessa. vaimot nopeesti laittaa kuriin. Jostakin syystä silitys on kyllä semmonen homma mikä ei siellään ota onnistuakseen.
Meilläkin ukko tekee aivan kaikkee muuta mutta ei silitä ei, on vielä paitojen suurkuluttaja.