keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Seinänviertä

On pitänyt kertomani joskus siitä miksei Tuppulassa kannata käyttää lastenrattaita, ei niin että asia minua juuri vaivaisi.

Iltapäivisin koulun jälkeen kävelemme puistoon kapeaa jalkakäytävää peräkanaa. Ruosteisten keinujen narina, ilta-aurinko, leuto tuuli.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, onpas kapea kuja. Kyllä kantoliinat ja reput ovatkin tarpeelliset.

Kuinkas vanha prinsessa vai miksi häntä kutsuttiin nyt onkaan, vaikuttaa isolta tytöltä jo.

Kerroit, että on vaikeuksia nukkumaan menoissa, että joudut käskemään.

Olisi kiva kuulla millaista teillä nykyisin on perhepetitilanteestanne ja muusta sellaisesta. Ehkä olet kirjoitellutkin aiemmissa teksteissäsi, täytyy perehtyä niihin.

Pirita kirjoitti...

No monen taalla vietetyn vuoden kokemuksella voi vaan tokaista, etta sellaista se elama taalla Pugliassa on. Itsellani on 2 poikaa, 6- ja 3 vuotiaat, ja valilla huristellaan rattaiden kanssa autojen seassa. Taalla Molftassa ei ole edes puistoa minne menna, silla se on ollut remontissa vuodesta 2005! Kaikki toivovat, etta puisto saadaan kayttoon ennen kesaa, mutta kokemuksesta tiedan, etta se valmistuu ennen seuraavia kunnallisvaaleja.

सारी kirjoitti...

Hei Pirita, olet Caparezzan kotikunnassa! Sano terveisiä!:)

Täällä pohojolassa on asiat vähän paremmin. Puistoja on.

Katja kirjoitti...

Terkkuja Molfettaan! Milloinkas siellä äänestetään? Meillä kaikenlainen rakennus- ja kunnostustoiminta virkistyi mukavasti ennen kunnallisvaaleja, mutta puiston remppa ei ollut listalla. Ei se juuri taida natiiveja kiinnostaa :)

Pirita kirjoitti...

Meillä äänestettiin vuosi sitten ja valittiin "osa-aikainen" kaupunginjohtaja. Onorevole Azzollini kun on viikot Roomassa ja sunnuntaisin kahvilla täällä kaupungin keskustassa. Puisto on edelleen kiinni, mutta onneksi naapurikaupunkiin ei ole ihan kamalan pitkä matka ja kunhan noi pojat toipuvat flunssasta, niin alamme käymään rannalla.
Tosiaan Caparezza tulee Molfetasta. Italiassa kun ei selviä pelkällä italiankielen taidolla, vaan siihen päälle pitää opetella oman kaupungin dialetto. Caparezza tarkoittaa Molfetan dialetolla kikkurapäätä. Meillä on kotonakin yksi 3-vuotias "caparezza", mutta blondi ja siinäpä on kadulla ihmisillä ihmettelemistä!!!