torstaina, helmikuuta 08, 2007

Helmikuun mediakatsaus

Mediassa on puhuttu jalkapallo-ottelun yhteydessä mellakoinnista, semminkin kun viimeisissä rettelöissä tuli ruumiita. Yhden viikon pelitauon jälkeen meno jatkuu.

Berlusconin rouva Veronica lähetti Repubblican päätoimittajalle kirjeen jossa vaati puolisoltaan julkista anteeksipyyntöä naisten naurattamisesta (arvaa naurattiko?) Telegatto-gaalassa. Me haluaisimme medialta julkisen anteeksipyynnön siitä että Berlusconien perheasiat on lykätty illallispöytäämme. Itse asiassa samalla vaivalla koko planeetalta voisi pyytää anteeksi Lewinskyn mekon aikoinaan saamaa lööppitilaa. En edes muista kuulleeni lopullista totuutta tahrasta, liekö ollut vaniljajogurttia?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen vuoskaudet vaatinut että jalkapallo-otteluita ei saisi lähettää televisiosta ennen kello 22.00 ja lähetysten pitäisi loppua ennen kello 02.00

Katsomoihin ei saisi päästää päihtyneitä, väkivaltarikoksista tuomittuja tai alla 16-vuotiaita.

Jalkapallo varusteita ei saisi mainostaa lehdissä, jotka ovat kenen tahansa saatavilla lehtikaupoissa eikä pitää esillä liikkeissä joihin alla 15-vuotiailla on vapaa pääsy.

Jalkapallotuloksie ei saisi laittaa lehtiin etusivulle, eikä televisioon ennen kello 22.00 oleviin uutislähetyksiin.

antitäti kirjoitti...

Minun pitikin jo kysellä, miltä jalkapallomellakat näyttävät siellä paikan päällä? Täällä uutisointi on ollut kyllä yllättävänkin (?) näkyvää.

Itse olen ollut joskus 15 vuotta sitten kerran matsissa Italiassa: Lazion matsissa vielä. Menin äitini kanssa, ja respan pojat meinasi kuolla kauhusta. Kielsivät moneen kertaan, mutta mentiin vaan. Hurjaa menoa Suomeen verrattuna, pitää myöntää :).

Anonyymi kirjoitti...

...taistelevien kaljuiden poikien katsomista ja omalle vaimolle suunnitellun yhtä kaljun yrittäjän anteeksipyynnön kirjeen lukemista: voisiko elämässä olla jotain kamalampaa?

Marcello